Olga har ett eget hus!

Efter en tids sökande har vi nu förverkligat drömmen om ett eget hus och hittat fastigheten som ska bli vår nya hemvist.  

Vi ser fram emot att snart få flytta till de nya större lokalerna som ligger på Toltorpsgatan 35 som kooperativet från den 1/9 2015 är ägare av.

Det fanns många skäl till valet av fastighet:

  • det centrala läget i Mölndal och närheten till våra brukare
  • närheten till kollektivtrafiken, flera busslinjer som går ofta
  • flera bilar kan parkeras gratis på tomten
  • huset är i gott skick
  • i huset ryms både funktionella kontorsrum, mötesrum och rum för samvaro i bottenvåningen.
  • ett rimligt pris

Om huset kan för övrigt sägas att det finns ett utrustat kök. Fastigheten består av två våningar och källare och en 600 kvadratmeter stor tomt. Boarea är 185 kvadratmeter + källare. Tre toaletter finns och ett badrum.

En del ombyggnader krävs, bland annat behöver ramper byggas och toaletten tillgänglighetsanpassas.

Tills vidare är vi kvar i nuvarande kontorslokaler på Pedagogen, kontraktet löper till 30/6 2016. Styrelsens avsikt är att om möjligt hyra ut lokalerna (på Pedagogen) i andra hand och kunna flytta in vårt eget hus under våren 2016 men några detaljplaner är inte klara. Vi vill vi gärna involvera anställda och medlemmar i hur huset ska användas och byggas om.

Tipsa också gärna om eventuella intressenter för våra nuvarande lokaler. Skicka eventuella förslag till styrelsen per post, lämna in på kontoret eller maila till Eva.Rudh@kooperativtetolga.se

Styrelsen har en planeringsdag kring huset den 1/9.

Kooperativet Olgas styrelse

 

Comments are closed.